«Шлях України до Конституції»

28 червня 1996 року Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави, як повноправної учасниці світова спільнота.

Конституція являє собою не тільки основний закон країни, а служить фундаментом її розвитку. Та мало хто замислюється над значенням цього свята, оскільки не всі знають історію його створення.

В бібліотеці-філії №15 (с.Підлужжя) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до 25 річниці прийняття Конституції України розроблена історична довідка «Шлях України до Конституції».

Усі охочі мають змогу ознайомитися з довідниковою, науковою та пізнавальною літературою, у якій висвітлено процес утворення нашої держави, її розвиток та про особливість прийняття Конституції України.

Вітаємо всіх зі святом! Бажаємо добробуту, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої  держави – народовладдя, гуманізму та законності.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top