Вектор профорієнтації «Мої дії для досягнення мети»

  Профорієнтаційна робота – один із важливих напрямків роботи бібліотек з молоддю, який передбачає тісну співпрацю з навчальними закладами, центрами зайнятості та батьками користувачів. Це системна робота, що включає в себе надання інформації про різні професії та популяризацію профорієнтаційної літератури, допомога у виборі професії, знайомство з навчальними закладами регіону та ринком праці, знайомство з основними принципами побудови професійної кар’єри та навичками поведінки на ринку праці, щоб допомогти усвідомлено вибрати майбутню професію. 27 березня 2024 року, о 12:15 годині працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Євгена Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели вектор профорієнтації «Мої дії для  досягнення мети».

На заході були наші користувачі, які незабаром мають вибрати ким хочуть стати, знайти своє місце у суспільстві. Працівники бібліотеки розповіли про нові професії, найбільш потрібні в регіоні і місті, а також ознайомили з інформацією про навчальні заклади, які знаходяться поблизу, провели огляд прес-досьє «Професії Прикарпаття» на якому всі присутні обрали можливий напрямок своєї майбутньої професії. Було оформлено і представлено викладку літератури «Професій безліч. Обери свою!» і всі бажаючі мали змогу більш детально ознайомитись з книгами й матеріалами по темі. Сподіваюсь, що майбутні читачі зроблять правильний вибір і стануть найкращими лікарями, військовими, пожежниками, кулінарами, менеджерами і іншими професіоналами. Шукайте нас в мережі фейсбуці https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, де публікується багато
корисної інформації.

Дякуємо, всім учасникам. Якщо хтось ще хоче дізнатись про професії або просто прочитати цікаву книгу, то приходьте до нас.
Будемо завжди раді бачити всіх в нашій бібліотеці.

Відповідальні за проведення: Лесик Л. А., Тейсар С. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top