«Велике і прекрасне слово – мама»

16 травня працівники центральної бібліотеки для дітей (вул. С. Бандери, 8) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради запросили малечу розповісти  про маму. Поговорити про найріднішу неньку до бібліотеки прийшли і маленькі діти, і старші. Всім хотілося описати свою матусю, розповісти про її доброту та любов. Хотілося зробити щось своїми руками, щоб ще раз подякувати їй за доброту та ласку.

У сонячному дитячому колі звучали вірші, легенди, пісні про маму. Слухання художніх творів про рідну неньку спонукали малечу до роздумів про власне ставлення до матусі. Кожен, мабуть, в цей час пообіцяв собі робити все, аби матуся тільки посміхалася. Діти розповідали, що люблять робити разом з мамою, які домашні обов’язки виконують, як розпізнають мамин настрій. Розповідали про матусю, а обличчя сяяли сонцем!  

Солодкі квіти для своїх матусь зробили й учасники свята. Цукеркова серединка одягалася у різнобарвні пелюстки гофрованого кольорового паперу. Вправні ручки та безмежна дитяча фантазія – і ось вже готові солодкі букетики маків, троянд, веселих весняних квітів для мам.

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Атаманюк Леся.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top