Великодній квест “У пошуках Великодніх традицій”

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.

Напередодні свята, 13.04.2023 року у бібліотеці-філії №27 (с.Узин) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготовлено та проведено великодній квест “У пошуках Великодніх традицій”, в якому взяли активну участь учні Узинської гімназії. Учасники квесту познайомилися з Великодніми традиціями у різних країнах світу, зокрема і нашої України. Під час гри діти відгадували загадки: що покласти у Великодній кошик? Які продукти потрібно для випікання паски? А також, що означають кольори писанок? А ще до Великодніх свят у бібліотеці оформлено тематичну виставку “Великдень всіх нас на гостину кличе”, на якій представлені книги з яких можна дізнатися про історію виникнення Свята Пасхи, та як можна прикрасити оселю до свята.

Вітаємо всіх з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує мир та добро.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top