Вернісаж бібліотечних новинок

20.11.2020 року бібліотека-філія №10 (с.Вовчинець, вул.Вовчинецька 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організувала виставку-презентацію нової літератури, придбаної за кошти сільської ради. Видання різноманітні за темами та жанрами, яскраві, красиві з глянцевими та матовими обкладинками, свіжими сторінками, що пахнуть фарбою – потішать навіть найвибагливіших поціновувачів літератури. Адже кожна книга – це безцінний скарб для книголюбів, це завжди нове знайомство, нові герої, нові імена. 

 Більшість книг, це звичайно художня література українських та світових письменників, але є й достатньо галузевої літератури. Цінителів художнього українського слова потішать нові твори сучасних авторів: Оксани Кузів «Собача любов», «Задивлена в небо», «Назови мене своєю»; Дарії Корній «Зворотний бік світів»; Надії Гуменюк «Квіти на снігу», «Вересові меди»; Дарини Гнатко «Гніздо кажана», «Музуревичі»; Жанни Куявої «Говори серце, не мовчи”; Анастасії Винник «Коли повертається веселка»; Ольги Лілік «Квіти цикорію» та невигадані історії Мирослава Дочинця, які сколихнули душі не одного читача. Також, на читачів чекають нові книги: Марії Матіос, Мілан Кундера ,Грем Грін, Лорі Голс Андерсона, Даніель Кіз,  Сари Джіо, Мілан Кіндера, Марка Леві, Агати Крісті, Василя Шкляра та інших не менш відомих авторів.

Користувачі бібліотеки матимуть змогу також прочитати світові бестселери: Тесс Геррітсен «Хірург», «Асистент», «Грішна», «Двійник»; Гіліям Флінн «Загублена»; Юрій Винничук «Арканум», «Нічний репортер» «Сестри крові»; Володимир Єшкілєв «Унія», «Каїн»; Інгрід Ноль «Аптекарка». Книжковий фонд нашої бібліотеки також поповнився книгами психології: Браяна Трейсі  «Звички на мільйон доларів»; Лариси Парфентьєвої» Сто способів змінити життя»; Пола Екмана  «Чому діти брешуть?»,  Лілії Дубінської  «Дитина не слухає, що робити?», Мирослава Савчина  «Загальна психологія», Луїзи Хей  «Зціли своє тіло та полюби його».

Справжньою знахідкою для господинь, які прагнуть здивувати свою сім’ю та діток смаколиками, будуть книги: Евгена Клопотенка «Зваблення їжею»; Ольги Франко «Кухня» та Лесі Кравець «Святкові страви західної кухні».

Для молодших читачів та наших дошкільнят одержали такі серії казок: «Про принцес», «Про сонну мишку і вередливу пилинку», «Європейські казки», «У країні сирних коників», «Снігова сестричка», а також багато інших. Для середнього шкільного  віку література з програмування та про бізнес. Поповнився книжковий фонд і програмною літературою. Для середнього шкільного  віку література по програмуванню та про бізнес. Поповнився книжковий фонд і програмною літературою.                              

Це далеко неповний перелік одержаних нових книг. Всіх , хто зацікавився новою літературою, запрошуємо до нашої бібліотеки, адже нова книга – це завжди нова подія та нове знайомство. Тож не гайте часу та поспішайте, будемо раді вас бачити.

Відповідальна завідувачка бібліотеки-філії №10 – Мигович У.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top