Відео-презентація “Діти – квіти життя”

“Діти – се наш дорогий скарб,
се наша надія, се – молода Україна”
Олена Пчілка

Діти – це квіти нашого життя! І це не просто гарна фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу. 20 листопада — Всесвітній день дитини. Офіційно це свято з’явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя. 

До цієї дати працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували відео-презентацію “Діти – квіти життя”. Народна мудрість говорить: “Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито, якщо на десятиліття – саджай дерево, а якщо твої плани розраховані на віки – виховуй дітей”. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.  Саме у них, у дітях, ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони зростали здоровими і радісними, прославляли свою родину й рідний край. Вони – наше майбутнє. Найкращий спосіб зробити їх хорошими – це зробити їх щасливими, як писав В. О. Сухомлинський: “…діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості”. 

Бібліотекарі бажають кожній дитині міцного здоров’я, щастя, якомога більше сміху, радості й безпосередності, знайти своє місце в житті й реалізуватися сповна, не зважаючи ні на що. Нехай на вашому життєвому шляху, любі діти, зустрічаються тільки добрі, щирі люди. Миру вам, любові й благополуччя! А ще, бажаємо оволодівати знаннями, творчо мислити, розвивати свої здібності, адже ви – майбутнє нашої держави, яке формується сьогодні. 

Отож, запрошуємо вас, любі діти, до нашої бібліотеки, де ви зможете переглянути багато цікавої літератури та періодичних видань даної тематики.

Відповідальна за захід: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top