“Вже почалось, мабуть, майбутнє…”

1.jpg

31 березня 2015 р. о 13.30 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) відбувся ювілейний вечір поезії за творчістю Ліни Костенко “Вже почалось, мабуть, майбутнє…”.

Гості свята – студенти педагогічного коледжу Прикарпатського НПУ ім. Василя Стефаника.

Вона – з когорти шістдесятників, пережила майже 15-літнє невизнання її як митця, але не зламалась, не зневірилась, не занепала духом, а гранувала своє поетичне слово.

Бібліотекарі читального залу натхненно і креативно провели незабутнє свято поезії. Присутні уважно слухали відеомонолог Ліни Василівни “Світ ловив мене…”, вникали в її творче кредо, філософію, сенс життя. Оригінально й емоційно звучало читання поезій Ліни Костенко учасниками різного віку в творчому попурі “Є поети для епох…”. Найглибших струн душі торкнулися пісні на слова Ліни Костенко у виконанні барда Лесі Федунків “Маркова скрипка”, “Руан”, “Моя любове…”, “Буває мить якогось потрясіння…” та аудіозаписи романсів Ольги Богомолець “Осінній день”, “Вечірнє сонце”…

2.jpg

       

Працівники читального залу презентували увазі присутніх однойменну бібліотечну виставку “Вже почалось, мабуть, майбутнє…”. Відповідальні за проведення заходу бібліотекарі читального залу ЦБ Світлана Балабан та Валентина Часник.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top