Вивчаємо чеську в бібліотеці.

За ініціативи Івано-Франківської міської ради та Департаменту культури у співпраці з Посольством Чеської Республіки з вересня 2016 року в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) систематично проходять мовні курси від Чеського центру в Києві. Викладач курсів, Вероніка Щетинова – носій мови, випускниця філософського факультету Карлового університету.

Зокрема, директорка Чеського центру у Києві Луція Ржегоржікова зауважила: “Ми хочемо, щоб українці знали, що Чеська Республіка є відкритою до співпраці. Чеські делегати будуть їздити не лише до Києва чи Львова, а й до Івано-Франківська…”.

1 березня 2017 року о 15:00 бібліотекарі читального залу ЦБ презентували слухачам курсів розгорнуту книжкову виставку: “Вивчаємо чеську в бібліотеці”.  На виставці представлені автентичні художні твори чеською мовою, українські переклади класиків та сучасних чеських авторів, словники, методичні матеріали, підручники. Ця виставка – чудова можливість поглибити вивчене на курсах, ознайомитися з історією, культурою та літературою Чеської Республіки.

Виставка  супроводжуватиме роботу курсів.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top