“Кращий читач бібліотеки”

Щоб стати розумним та здобути знання потрібно багато читати, адже всім відомі прислів’я “Хто багато читає, той багато знає” або “Читання- найкраще навчання”.

1 березня 2017 року о 14 год. в бібліотеці-філії №1 (Вовчинецька, 206) зібралися найкращі, найактивніші читачі бібліотеки, щоб взяти участь у конкурсі “Кращий читач бібліотеки”. Приз переможцю- участь у міському конкурсі “Найкращий читач”, який відбудеться 15 березня 2017 року в центральній міській дитячій бібліотеці.

Бібліотекарі нашої бібліотеки розробили конкурсні завдання для учасників. У відбірковій грі взяли участь 12 читачів. Їм було поставлено 12 запитань з варіантами відповідей. За результатами першого конкурсу відібрано 6 учасників, які правильно відповіли на більшість запитань. Вони ж і продовжили гру в наступному турі.

В другому турі дітям було запропоновано 6 тем. Кожен із них, в порядку черги, повинен був обрати собі тему і дати якомога більше відповідей  на запитання по цій темі. В наступний тур вийшли 3 переможці, які набрали найбільшу кількість балів.

У фінальному турі, за право вибороти 1 місце, змагалися 3 конкурсанти. Відповідаючи на питання бібліотекаря по різних галузях знань, переможцем став учень 6-А класу ЗШ №10 Гавриляк Ілля.

Конкурс “Кращий читач бібліотеки” ще раз підтвердив вислів “Нам без книг ніяк не можна” та довів, що книги та бібліотека є найкращими друзями та порадниками дітей.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top