Виставка-відпочинок «На літні вакації з цікавою книгою»

Літо. О, ця прекрасна і тепла пора. Її чекають усі. Бо ж це пора відпочинку, відпусток, а для школярів – канікул. Але літні вакації це не означає марнування часу. Адже, кожний старанний учень прагне якомога більше полинути нових знань. І ніколи не оминає можливості почерпнути їх. А звідки ще їх черпати як не з книжки. 

Так, саме з неї. Бо читати це не просто «треба» – бо «є по програмі». А це ще й корисно. Ну бо, по-перше: читання розвиває комунікативні можливості людини. І дуже є прикро, коли молода особа не може виразити свою думку тільки тому, що не має достатнього запасу слів. Чи її думка не має змісту. По-друге: це економія часу, оскільки уже не доведеться «сидіти» над твором під час і без того заповненого навчального процесу. По-третє: це корисно проведений час. Адже діти у це період отримують більше вільного часу і його слід спрямувати у правильне русло. І по-четверте: це модно. 

І власне, з цією метою, у рамках програми «Літо+» 18 червня у бібліотеці-філії №11 (с. Угорники, вул. Просвіти, 4) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було представлено виставку-відпочинок під назвою «На літні вакації з цікавою книгою». 

Діти мали змогу трошки відпочити від гаджетів, поспілкуватися і послухати цікаві коротенькі розповіді та цікаві моменти із життя про своїх улюблених письменників. А опісля передати свої враження у вигляді маленьких творчих робіт з пластиліну. Глибоко сподіваємося, що такі моменти додадуть нашим дітям більшого бажання читати і розвиватися.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top