Фото-вернісаж «Я і тато в об’єктиві»

Кожного року в третю неділю червня ми святкуємо особливе свято – День Батька. Саме тому, 18.06.2021 року впродовж дня у бібліотеці-філії №4 (вул. Є.Коновальця, 132а) МЦБС  Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, в рамках проекту «Літо плюс», відбувався фото-вернісаж «Я і тато в об’єктиві» (https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/). 

Найкращі моменти з життя зафіксувала камера. Наші маленькі користувачі прислали нам цікаві фото з своїми татусями. Дякуємо всім, хто взяв участь в нашому заході. Приєднуйтесь до нашого челенджу « _Я_ і_ тато_ в_об’єктиві _ » і надсилайте свої світлини.

Бібліотекар дитячого відділу, Магас Марія, рекомендує всім татусям та тим, хто ще мріє ним стати, прочитати книжку Головіна В. «Як бути класним татом». В цій книзі, ви знайдете яскраві історії класних татусів. Вони не ідеальні, але живі, справжні, й для них батьківство є свідомим вибором, а діти – джерелом натхнення. З цих історій, ви дізнаєтесь секрети виховання та ідеї про те, як бути татом, з яким тепло, надійно й весело. А також, про цілі, цінності та сенс батьківства.

Вітаємо всіх татусів з Днем батька. Будьте супер-татом для своїх дітей. Насолоджуйтесь батьківством. Радійте кожній миті проведеній з своїми найріднішими і зберігайте цікаві кадри в своєму сімейному архіві.

Бережіть себе. Будьте здорові. Чекаємо на вас в нашій бібліотеці.

 Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top