Виставка дитячих малюнків «Мир дітям світу»

Щороку в перший день літа відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей, прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Дитинство – це щаслива пора сподівань на прекрасне життя, можливість здійснення своїх бажань і прагнень. Цей день покликаний привернути увагу до проблем охорони здоров’я дітей, боротьби з експлуатацією дитячої праці, захисту від фізичного та психологічного насильства.У малечі не повинно бути нещасливого дитинства і за це маємо відповідати ми дорослі тому турбота про дітей захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

Тому з нагоди такого свята на передодні у бібліотеці-філії №10 села Вовчинець (вул.Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  проходить виставка дитячих малюнків на тему «Мир дітям світу». На виставці представлені малюнки юних художників виконаних гуашшю, всі роботи художників є індивідуальними. У кожен свій малюнок дитина вклала багато праці і душі. Всі діти хочуть жити в мирній Україні, адже творчо від усієї душі вони намалювали мирне небо, квіти, сонечко. Бо в самих дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Бажаємо щоб всі діти росли талановиті й радісні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top