Книжкова виставка «Веселковий світ дитинства»

Ох і квапиться літо до нас! Сонцем осяяне, росами вмите, зустрічами з друзями звеселене, домашніми завданнями не заклопотане, відпочинком та розвагами начинене. І поспішає подарувати вам три місяці літніх теплих днів, щоб ви гарно відпочили, засмагли, прочитали безліч цікавих книжок, та зробили всі справи, які запланували на літо.

 Отже, приходить до нас прекрасна пора року – літо, а червень – його перший місяць.  А ще 1 Червня – Міжнародний день захисту дітей, день дитинства. Дитинство − це чудова пора сподівань на прекрасне життя, та здійснення мрій, перші казки, вірші. З книгою кожен мандрує в минуле й майбутнє. З цієї нагоди у бібліотеці-філії №2 (Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради оформлена книжкова виставка «Веселковий світ дитинства» (до Дня захисту дітей).

Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом. Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки.  День захисту дітей вже багато років відзначається на всій планеті. В цей день особливо гостро піднімається питання дитинства, а отже майбутнього у всесвітньому масштабі, адже і сьогодні, у ІІІ тисячолітті сотні, тисячі дітей не мають можливості нормально жити і розвиватися, вчитися і лікуватися. Тому різні громадські організації багатьох держав, в тому числі дитячі, опираються на конвенцію ООН про права дитини, борються за щасливе, достойне життя будь-якої дитини у всіх куточках Землі.

То ж хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top