«Ікабог»: нова повість Джоан Роулінг

Гарна новина для всіх, хто любить книжки про Гаррі Поттера! Джоан Роулінг оголосила про публікацію нової книги для дітей. Вона називається «Ікабог» – це ім’я монстра, який живе у таємничому королівстві. Нові казкові пригоди Джоан Роулінг розповідають про “правду і зловживання владою”. Історія “Ікабог” розгортається в уявному світі, не пов’язаному з іншими відомими роботами Роулінг.  “Ця тема не старіє.  Її можна застосувати до будь-якої ери чи країни”, – наголошує британська письменниця.

Писалася ця повість-казка десятки років тому для дітей письменниці і довгий час вона була сімейною таємницею.  

Сьогодні Джоан Роулінг публікує абсолютно безкоштовно онлайн-версію своєї нової книжки для дітей, які стомилися від карантину. Письменниця надіється, що читання її нової книжки розважить дітей та дасть можливість проявити свою фантазію та творчість. Кожен з вас, дорогі читачі,  може долучитися до створення цієї книжки. Джоан Роулінг запрошує читачів зробити ілюстрації до її нової повісті та надіслати їх на її ім’я. Кращі ілюстрації будуть надруковані у паперовій версії книги, що вийде друком у листопаді 2020 року.  Тож читайте і малюйте! Можливо й ваші роботи будуть ілюструвати повість Джоан Роулінг «Ікабог».

Чекаємо на паперову версію книги, яка вийде друком у листопаді, а гроші від продажу Роулінг планує пожертвувати  постраждалим від пандемії коронавірусу.

Гарного вам читання!

Тисніть “Read the Story” щоб перейти на сторінку Джоан Роулінг та читати її новий твір «Ікабог» англійською мовою.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top