Виставка-панорама “Запрошують мальовничі Карпати”

“Заповідь туриста” :
“Не беріть нічого, крім відзнятої фотографії,
Не залишайте нічого, крім слідів ніг…”
Сідні Шелдон “Піски часу”

Щорічно, 27 вересня, відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. Свято започатковане з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, адже у багатьох країнах світу саме туризм є основною складовою поповнення бюджету. Та для України це свято є особливим, оскільки і сама Україна у цьому плані – особлива країна, яка має унікальні можливості для розвитку всіх видів туризму – від гірського лікувального до екстремального і паломницького.

Свято туризму відзначають не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з подорожами та рюкзаками. Турист – це людина, яка прагне до знань, любить дізнаватися нове, розширювати світогляд.

Дню туризму присвячена виставка-панорама “Запрошують мальовничі Карпати”. З 26.09.2021 року виставку можна оглянути у бібліотеці-філії №7 (вул.Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Література на виставці інформує користувачів про пам’ятки історії та культури, унікальну природу Карпат. На виставці книги та альбоми з чудесними світлинами карпатських краєвидів та туристичних принад краю.
День туризму – це відмінний день, щоб спланувати свою наступну подорож, адже питання туризму на даний час є актуальним, як ніколи. Цьому сприяла пандемія. На внутрішній туризм звернули увагу та зацікавились його розвитком. Як би там не було, хай наступні мандрівки принесуть багато яскравих вражень та відкриттів.

Відповідальна: Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top