Виставка-панорама “Літературний фуршет”

Lit furshet

 

28 вересня 2015 року з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та в рамках акції “Час читати! Приєднуйтесь!” у бібліотеці-філії №3 (вул.Хоткевича,52а) відбулася презентація виставки-панорами “Літературний фуршет”.

На відвідувачів чекала дегустація смачних новинок: історичний салат, смачний український борщик, детективний вінігрет, романтичний десерт, шоколадний коктейль і запашна кава на всі смаки.

Любителі сучасної української літератури познайомилися з новими творами відомих вже письменників Володимира Лиса, Олени Печорної, Тані Малярчук, Софії Андрухович, Андрія Кокотюхи , а також відкрили для себе нові імена в літературі. Читачам особливо припали до душі книги із серії “Теплі історії” : Н. Гербіш “Теплі історії до шоколаду”, Т. Белімової “Трояндовий джем”, С. Чернія “Теплі історії Мрійника”, “Теплі історії з корицею” Ю. Смаль.

Не залишилися поза увагою і прихильники зарубіжної літератури. Вони насолоджувалися неперевершеними “Детективними історіями отця Бравна” Гілберта Честерона, а “Маленькі жінки” Луїзи Мей Олкот, збірка новел Анни Гавальди, “Перша ніч” Марка Леві смакували не гірше за англійський пудинг. На завершення книгомани і кавомани здійснили мандрівку сторінками книги Юрія Винничука “Таємниці львівської кави” і дізналися про давні традиції вживання цього напою, висловлювання відомих людей, секрети приготування кави, захопливі легенди і багато цікавих історій.

Захід підготували і провели бібліотекар І категорії Озарко М. М. і зав. бібліотеки-філії Гуменяк С. М.

Lit furshet1

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top