Виставка-подяка “Дякуємо за книги, подаровані з любов’ю”

З 07 до 14 лютого 2022 року, в рамках відзначення Міжнародного дня дарування книг (14.02) в бібліотеках Івано-Франківської МЦБС проводилась бібліоАкціяДля бібліотек з любов’ю”.

Акція спрямована на підвищення інтересу  до книг і бібліотек, адже мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей у всьому світі подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

Багато  користувачів книгозбірні зізналися, що люблять читати, люблять книгу і нашу бібліотеку, тож не оминули увагою дану акцію і подарувавши давно своє серце читанню, в ці дні переглянули свої бібліотеки і знайшли  книги, які захотілось подарувати бібліотеці.

Працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради вдячні за таке різноманітне поповнення книжкового фонду і організували із подарованих книг виставку-подяку “Дякуємо за книги, подаровані з любов’ю”, яка відразу викликала живе зацікавлення. Немало користувачів бібліотеки, які завітали в бібліотеку зразу після акції із задоволенням вибрали собі книги із подарованих.

Надіємось, що подаровані книги, принесуть радість та приємні хвилин від спілкування з друкованим словом ще багатьом любителям читання!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top