Виставка-імпульс «Уславлена будь у віках, Україно! Хай квітне завжди твоє ім’я святе»

24 серпня в Україні відзначається День Незалежності – щорічне державне свято. Саме 24 серпня 1991 року Україну було проголошено незалежною, демократичною державою, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор.

Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна і довга, і знати її – це наш обов’язок. 29-у річницю своєї незалежності Україна змушена вкотре відвойовувати зі зброєю в руках, обороняючи від агресора власні території, відстоюючи право українців вільно та спокійно жити на своїй землі. 

Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш святий обов’язок перед предками, які залишили нам у спадок любов до Батьківщини.

Так, у бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, до уваги користувачів було розгорнуто виставку-імпульс  «Уславлена будь у віках, Україно! Хай квітне завжди твоє ім’я святе», на якій представлені цікаві сучасні книги й статті з історії нашої держави, інформація про національну символіку та  історичні постаті, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України. Виставка експонується такими розділами:

«Україно! Мій духмяний світе: через терни йдем до волі скільки літ»

«Символи держави – гордість нації».

 «Незалежна Україна: портрет нового часу»

Протягом дня відвідувачам була запропонована вікторина «Історія України в портретах», яка стала цікавим доповненням до заходу.

Хай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Відповідальна за захід – Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top