Виставкова експозиція в вітринному і бібліотечному просторі “І дзвін співає до небес – Христос Воскрес!!! Воістину Воскрес!!!”

В ці благословенні весняні дні звідусіль буде линути Великодній дзвін, який пробудить в кожному серці високі почуття і світлі наміри.

До свята Воскресіння Христового, яке цього року святкуємо 2-3 травня, працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  для  користувачів бібліотеки, а також жителів мікрорайону і міста підготувати чудову великодню виставкову експозицію в вітринному і бібліотечному просторі “І дзвін співає до небес – Христос Воскрес!!! Воістину Воскрес!!!”, яка діє з 29 квітня по 6 травня 2021 року. Дана експозиція складається з книжкової виставки-інсталяції “Великодніх дзвонів спів”, виставки ілюстрацій в вітринному просторі “Намалюй ми писаночку…” за книгою “Подаруй ми писаночку…”  та великоднього бібліовітражу “Воскресіння – то велика радість, Благодать Господня навесні”, який прикрашений великодніми писанками, крашанками, віночками та іншими великодніми цікавинками. З метою популяризації вуличного бібліотечного простору, біля бібліотеки організована фотозона з власноруч прикрашеними бібліотекарями барвистими писанками. Тут кожен охочий зможе сфотографуватися на пам’ять про Великдень 2021.

До створення експозиції в вітринному і бібліотечному просторі долучились активісти й користувачів бібліотеки. Вони підготували великодні атрибути виготовлені своїми руками. Зокрема,  чудову писанку в стилі декупажу серветок подарувала бібліотеці Іванишин Віталія (ГО Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ). Багато робіт Фесуненко Н. цього року  будуть створювати  святковий настрій всім, хто завітає до бібліотеки в ці дні.

Також створена окрема експозиція  великодніх рушничків із родинних колекцій  Дарії Манзій (Розлуцької) та Марії Григоришин. Це рушнички з минулих років, так би мовити, з бабусиної скрині,  які тішитимуть око користувачів бібліотеки та стали окрасою нашої великодньої виставкової експозиції.

Відповідальна Кирста О. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top