Виставка-інсталяція до Великодня

Є багато свят, які люблять святкувати українці. Одним з головних весняних свят є Великдень. Світле Свято Великодня – найсвітліше, найбільш шановне християнське свято, що встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа. Це свято весняного пробудження природи та добрих справ. Символами свята є усе, що символізує Вічне Життя, Оновлення та Світло: паска, крашанка,  писанка, світло пасхальної свічки. Одним із символів свята Воскресіння Христового здавна є пасхальне деревце, яке нагадує про райське Древо Життя, Пізнання Добра і Зла.

29 квітня 2021р. бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради представлено виставку – інсталяцію  присвячену світлому Дню Воскресіння. На виставці представлені вироби учасників гуртка «Умілі руки»: писанки і крашанки, баранчик, курчатка, пасхальні деревця, вербові котики, та багато інших виробів.

Запрошуємо користувачів відвідати виставку-інсталяцію «Світле свято Великодня». Прийміть найщиріші вітання з нагоди християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай  дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top