“Все про Європу: читай, дізнавайся в бібліотеці”

21.01.2021 р. в бібліотеці – філії № 1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи 11 – А) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради презентували куточок Європейського Союзу “Все про Європу: читай, дізнавайся в бібліотеці”. Завдяки проекту, який підтримало Представництво Європейського Союзу в Україні “Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні”.

Матеріали для куточка бібліотеці подарувало Представництво Європейського Союзу в Україні та ГО “Молодіжна альтернатива”.

В куточку представлена література яка містить цікаву інформацію про Євросоюз, про його створення та функціонування в даний час.Також література містить цікаву інформацію для молоді про навчання в країнах ЄС. Переглядаючи літературу можна дізнатися про пам’ятки архітектури, про традиції країн Європи . Даний куточок доповнює яскрава карта, яка неодмінно зацікавить дітей. Переглядаючи куточок діти дізнаються про цікаві ігри. Література розміщена в куточку допоможе відкрити для себе Європу: дітям, юнацтву і батькам котрі відвідують бібліотеку разом з дітьми.

Підготувала інформацію Марковська О.М. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top