“Дегустація книжкових новинок”

У житті кожної дитини настає час, коли ти вже і не маленький, а доросле життя і ще не настало. Цей період називається підлітковим і часто проходить під знаком кризи. Саме у такі моменти потрібна порада і підтримка, а також правильний приклад. У кого б спитати поради, як вчинити? Можливо поглянути крізь сторінки улюблених книг на головних героїв-підлітків, що опинилися у схожій ситуації? Адже хороша книга завжди підкаже, як вчинити правильно. Ти не будеш її соромитися і не боятимешся, що вона сміятиметься із тебе.

Працівники бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька, 100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували додатковий захід – відео-огляд “Дегустація книжкових новинок” саме для підлітків.

У запропонованих книгах багато цікавого і корисного: як пережити зміни у своєму зовнішньому вигляді, складнощі у стосунках із друзями, нещасливе перше кохання, шкільний булінг та інші підліткові проблеми. Наразі ви можете ознайомитися із ними  завдяки відео. Але після закінчення карантинних обмежень запрошуємо завітати до нас.

Відповідальна: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top