«Український народе- святкуй, колядуй»

От, і закінчилися зимові свята… Було багато колядок, щедрівок, віншувань. Шкода, що лише віртуальних. На жаль, в Україні запроваджено карантин. Тому,  цього року, нам не вдалося провести розколяду, так як було минулого. 

20.01.2021 р. в бібліотеці-філії №4 мали відбутися літератуно – музичні варіації «Український народе – святкуй, колядуй», але карантинні заходи знівелювали можливість проведення заходу в повному обсязі.

Виходячи зі своїх можливостей, ми провели флеш – моб, роздаючи листівки з колядками за межами бібліотеки, робили підбірку колядок на пошукових сайтах, підготували вибірку відеороликів про різдвяні свята. На сайті публікуємо спогад про минулорічну розколяду,  колядки та віншування відвідувачів нашої бібліотеки.

Родзинкою стала колядка нашої маленької читачки Олександри, яка додала радості своїм дитячим, щирим голосочком, що прославляв новонароджене Боже дитя.

Маємо надію, що наступні свята ми зможемо відзначити в стінах нашої бібліотеки і насолоджуватися  колядками та щедрівками, віншуваннями та побажаннями.

Незважаючи на карантин, Різдвяна зірка яка засіяла,  дала нам надію на щасливе майбуття. Христос народився!!!

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top