Календарний інформер “Україна – велика сім’я, ми всі її діти”

22 січня 1919 року – день, який увійшов до календаря як велике державне свято – День Соборності України. Щороку в цей день український народ із вдячністю згадує тих герої, які намагалися відродити незалежну соборну українську державу. Саме 22 січня 102 роки тому був проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки й Західно- Української Народної Республіки. В Україні офіційно День Соборності відзначають з 1999 року. 

Патріотичне виховання є одним з пріорітетних напрямків роботи бібліотеки-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Саме тому, працівники бібліотеки підготували для користувачів календарний інформер ”Україна – велика сім’я, ми всі її діти” і книжкову виставку ”Соборність віднині і навіки”, яку представлено на абонементі бібліотеки з 20.01.2021року.  На виставці презентовано літературу, яка висвітлює тернистий шлях України до соборності, боротьбу за владу у роки української революції 1917-1921 років, розповідає про славетних синів українського народу, які боролися за об’єднання всіх демократичних сил українства, намагаючись відродити незалежну, соборну, українську державу.
Після закінчення локдауну всіх бажаючих запрошуємо до бібліотеки, щоб переглянути дану виставку аби вивчати, пізнавати минуле й сучасне своєї землі й свого народу. 

Відповідальна – Дяків Р.Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top