Відверта розмова «Межа за якою морок»

Здоров’я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

З цією метою в бібліотеці – філії №8 (Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 30 жовтня 2018 року відбулась відверта розмова з учнями 10-го класу ЗШ№6.

Бібліотекар наголосила – всесвітній день боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, це попередження всім про болючу рану суспільства – СНІД, який виник наприкінці 20 століття. Вчені стверджують, що через цю хворобу на нашій планеті кожні 11 секунд вмирають люди. Ця хвороба забирає життя в різних країнах. Під час заходу учні обговорювали проблеми ВІЛ – інфікованих в Україні, боротьбу з цією страшною хворобою, як уберегтися від цього захворювання. Також учні переглянули відеоролик «СНІД не спить» з якого дізналися про історію виникнення СНІДу, способу зараження, як розповсюджується ВІЧ в організмі людини та познайомилися з простими правилами безпеки. Була оформлена книжкова виставка «Не дай СНІДу шанс!».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top