“Віддамо свій голос на захист природи”

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища . Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

Останнім часом ми все частіше починаємо згадувати про проблеми, пов’язані з екологією і безпекою нашого життя на планеті Земля. Людство почало усвідомлювати величезну кількість негараздів, які впливають на навколишнє середовище: серед яких спалення сміття, знищення лісосмуг, проблеми з питною водою та інші. 5.06.2020 р. в рамках спецпроекту “Літо +” працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували екологічний бумеранг “Віддамо свій голос на захист природи”.

Цією інформацією ми хочемо донести до людей, що нерозумні та неправильні дії людей на планеті Земля в найближчий час можуть повернутися великими нещастями, бідами для всього людства, адже “бумеранг” за своєю природою завжди повертається.

      Ніякі винаходи цивілізації не замінять чистого повітря, екологічно чистих продуктів харчування та джерельно-чистої води. А найменша причетність кожного із нас до посадженого, виплеканого дерева є вагомою підтримкою життя на планеті як сьогодні, так і в майбутньому.

      Для більш детального ознайомлення з даною темою, в бiблiотецi діє книжкова виставка “У долі природи – наша доля”. Книги представлені на ній висвітлюють питання забруднення атмосфери, збереження природи, вплив екології на здоров’я людини, про безпосередній зв’язок людини і природи.

Відповідальна Подолецька Г.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top