Відеовідгук на ІІ частину книги Бодо Шефера “Кіра та таємниця Бублика”

Бібліотека-філія №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франкіської МЦБС Департаменту культури міської ради до уваги користувачів бібліотеки представляє цікаву розповідь про прочитану книгу талановитою читачкою Софією Щербій про другу частину книги Бодо Шефера “Кіра та таємниця Бублика”.

Бодо Шефер –фінансовий консультант номер один у Європі, письменник і бізнесмен, автор багатьох цікавих книг. Книга Бодо Шефера «Кіра і таємниця Бублика» відкриває дітям ще й правила життя ,які допоможуть їм досягати мети і стати гідними громадянами.

Життя Кіри цілком змінилося після того, як вона врятувала пса-чудового лабрадора Мані. Пес умів розмовляти та навчив дівчинку правильно і розпоряджатися грошима. Ось-ось має здійснитися мрія Кіри-і вона полетить до Каліфорнії. Але на шляху до мети несподівано виникають перешкоди, які не так легко подолати-адже для цього потрібно знати сім правил життя….Про яких можна дізнатися у нашій бібліотеці. Так ,якщо хочете щоб ваші дітки зростали саме такими талановитими .мерщій починайте прищеплювати їм любов до читання. Адже читаючи книги, вони матимуть доступ до безцінних скарбів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top