Відеокалейдоскоп “Мальовничі куточки мого краю”

Всесвітній день туризму – щорічне свято,  яке відзначається 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

На жаль, початок повномасштабного вторгнення росії в Україну змусив українців майже повністю забути про туризм. Замість подорожей поїздки за кордон стали вимушеними. Утім, туристичний сектор української економіки вистояв, а після завершення бойових дій наша країна має всі шанси стати популярним напрямком для подорожей.

Наш край – чи не найбагатший на видовищні місця. Для любителів здорового та активного відпочинку – найвищі гори України, крижані водоспади та мальовничі високогірні села з чудовими гірськими пейзажами, первісними смерековими лісами, численними пам’ятками історії та культури, сучасними туристичними комплексами та сільськими садибами.

Тому постає питання – куди саме поїхати, де шукати кращі місця для відпочинку в Карпатах чи на Прикарпатті влітку й узимку, що там варто подивитися під час екскурсій або подорожуючи самостійно.

Працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради презентували користувачам відеокалейдоскоп «Мальовничі куточки мого краю». Надіємось, що переглянувши його буде легше обрати для себе місце відпочинку і незабутньої подорожі які нас чекають після закінчення війни.

Відповідальна Кононенко Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top