Відео огляд театральної прем’єри “Квиток на театральну прем’єру”

Цей світ – театр,
і роль тут не одна,
Яку обрав – така тобі й ціна!

Screenshot_1Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня, починаючи з 1962 року.

Усім відомий вислів Уільяма Шекспіра «Весь світ – театр, а люди у ньому – актори…» коротко і якнайповніше характеризує зв’язок театру з реальним життям.

28 березня 2016 р. о 13:00 в читальній залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) відбувся відео огляд театральної прем’єри “Квиток на театральну прем’єру”.

Як мистецтво, театр виховує глядачів через серця, викладає сходинки до духовного очищення. Саме в цьому і полягає завдання мистецтва взагалі.

Отож, бібліотекарі читального залу запропонували поціновувачам театрального мистецтва онлайн-перегляд унікального модерного театрального арт-проекту “Оскар і Рожева Пані” за мотивами всесвітньо відомого роману Еріка-Еммануеля Шмітта. П’єса послужила приводом до активного обговорення значущої соціальної проблеми – створення в Україні доступної системи паліативної допомоги для тяжко хворих дітей. Твір досить емоційно насичений, він змусив глядачів задуматися над плинністю людського буття, переосмислити загальнолюдські цінності, проблему духовності тощо. Перегляд прем’єри не залишив байдужим нікого.

У приміщенні читального залу було оформлено книжкову виставку “Театр – життя, актори в ньому – люди…”

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу ЦБ Майя Шегда.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top