Відзначення Міжнародного дня захисту дітей на абонементі ЦБ “Діти читають”

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Проте сьогодні перед Україною постали нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.

І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Працівниками абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС, 1 червня 2022 року було організовано багато заходів для дітей, зокрема і бібліовітрина “Діти читають”, світлини до якої надала користувачка абонементу ЦБ – Марія Вітковська, а батько діток наш захисник, низький уклін йому.

Також на цій бібліовітрині створений книжковий будиночок “Батьки і діти”, тож вона стала чудовою фотозоною для читачів.

А інший будиночок зроблений і розмальований руками бібліотекарів та представлений біля бібліотеки притягував увагу і дітей і дорослих. Вирували емоції, кожен старався і двері відчинити і заглянути в серединку будиночка. Дякували за креатив бібліотекарям, бо всі старалися створити дітям свято.

Відповідальна Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top