“Відкриваючи книгу – ми відкриваємо світ”

Дитинство – це той неповторний час, коли мала людина відкриває для себе світ, коли в ній жевріє іскринка творчості, а саме є стихією гри, що для дитини-найсерйозніше заняття. Саме добра дитяча книга відіграє важливу роль в житті дитини. Книга – це дивний світ. Книга – одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні знань.

З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права у бібліотеці філії №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась літературна стежина з школярами Вовчинецької гімназії. У якій дітки поділилися розповідями про улюблену книгу прочитані ними.

Дитина починає пізнавати навколишній світ з сонячного промінчика, метелика на квітці, кумедної картинки і доброї пісні, веселої гри й улюбленої книги – її перші вчителі. Дитяча книга- перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя.

Книга- чарівний світ неймовірних пригод, адже читаючи, ми часто уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти  мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається нам завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!

Любіть книгу, вони полегшить нам життя, по дружньому допоможе розібратися у строкатій і бурхливій плутанині думок, почуттів, подій, вона навчить нас поважати людину і самих себе, вона надихає розум і серце почуттям любові до світу, до людей.

Відповідальна за проведення – Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top