“Війна у країні, розкол у родині: Світлана Талан ”Оголений нерв” Флешбук на абонементі ЦБ

“Любіть Україну, як сонце любіть,

Як вітер, і трави, і води…

В годину щасливу і в радості мить,

Любіть у годину негоди.”

(В.Сосюра)

Screenshot_212.04.2016 року флешбуком “Оголений нерв” С .Талан, авторки, яка бачила події на Донбасі на власні очі, о 13.30 розпочався тиждень, присвячений 2-ї річниці антитерористичної операції (А Т О) на Сході. Бібліотекар ознайомила користувачів бібліотеки з даною книгою за допомогою цитат: “Люди вважають.що щастя – це коли будинок з ремонтом та новими меблями, а холодильник наповнений вщент. Або коли навколо рідні люди, діти. друзі… Але навіть тоді людина не може бути щасливою, якщо в неї відібрали свободу і волю.” “Війна скидає з облич людей маски, оголяє їхні душі та робить свій розподіл на добро і зло…” Кожен зробив власний вибір, і шляхи рідних людей розійшлися.“Донбас – незагойна рана на тілі України… Щиро вірю, що незабаром прийде час, коли на Донбасі загояться рани, він не буде висіти каменем на шиї багатостраждальної України і стане оновленим і свіжим”.

Користувачам бібліотеки було цікаво  дізнатися про інші книжки талановитої письменниці з Северодонецька, неодноразової фіналістки всеукраїнського конкурсу “Коронації слова” та володарки відзнаки фонду О.Пінчука “АнтиСНіД” “За найкращий роман та гостросюжетну тематику”, представлені на книжковій полиці.

“Оголений нерв” є спробою письменниці зрозуміти батьківщину, про хаос, що виник у головах і серцях луганчан і дончан.

Масовий захід призначений для широкого кола користувачів бібліотеки, відповідальна бібліотекар абонементу ЦБ Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top