флешмоб – популяризація англійської “Вивчення англійської мови – рівень європейськості українців”

Скільки ти знаєш мов –

стільки разів ти людина!

І.Я. Франко

Screenshot_12016 -Рік англійської мови в Україні проголошено з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.

У рамках року англійської мови в Україні проводяться тематичні заходи. конкурси. тренінги і т. д. Бібліотеки активно приймають участь у популяризації англійської мови та літератури.

12.04.2016 р. о 15:00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) відбувся флешмоб – популяризація англійської  “Вивчення англійської мови – рівень європейськості українців”.Бібліотекарі підготували до заходу цікаву програму:

  • Адаптація в англомовному середовищі – ексклюзивне розважальне слайд – шоу
  • “Мені не потрібна англійська” – тематичне відео
  • “Обери репетитора” – фахова консультація викладача англійської мови О. Томілової

Учасники заходу, студенти Івано – Франківського педагогічного коледжу приймали активну участь в тематичних іграх, конкурсах, демонструючи гарні знання і бажання вдосконалювати свій рівень англійської. Найбільш активні учасники отримали заохочувальні призи.

Фахово підготувала і провела консультацію викладач англійської мови Ольга Томілова, вона подала студентам розгорнуту інформацію про можливості вивчення англійської мови в Івано – Франківську та в онлайн режимі.

Відповідальні за проведення заходу Петрик Зоряна та Дубовська Оксана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top