Літературний подіум “Торкнись душі поезії, бо то дарунок Бога”

Комусь видовищ, хліба і вина…
А я от казки, люди… хочу казки,
В котрій говорить навіть німина,
І правда зору не вдягає маски!..
Оксана Кузів

Screenshot_1Ця незвичайна і в той же час дуже проста жінка має неабиякий дар. І дар цей слово…

Усі її твори, за словами літературного критика Євгена Барана, є від “сільських і містечкових історій” Анатолія Дімарова, від “віршів факту Василя Симоненка”. А ще твори Оксани Кузів співзвучні новелам Василя Стефаника.

Її книги читають і домогосподарки і кандидати наук, бо Оксана належить до письменників, які не літають у безхмарних світах. Вона пише про те, що відбувається і може відбутись у кожного, про приховані родинні таємниці, гріхи, та каяття. Про життя…

12.04.2016 в читальному залі бібліотеки-філії №7, вул. Дністровська,22 учні 9-х класів, вчителі, бібліотекар шкільної бібліотеки ЗОШ №13, мали приємну нагоду спілкуватись із Оксаною Кузів. В рамках роботи літературного клубу “Срібні передзвони” члени клубу підготували літературний подіум “Торкнись душі поезії, бо то дарунок Бога”. Бо тільки завдячуючи Богу вона має нагоду писати, творити, жити… Про це та ще багато іншого розказала присутнім.Учні підготували та зачитали вірші поетеси. Ці вірші вони вибирали самі, тобто ті які їм сподобались найбільше. Оксана читала і сама для них вірші та розповідала життєві історії.

Своєю творчістю і своїм особистим прикладом сили – мужності в боротьбі з недугою, тихим жіночим і материнським щастям вона доводить усім хто втратив віру й надію: все можна змінити на краще.

Відповідальна та ведуча заходу М.О.Железняк.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top