Правовий путівник “Основні галузі права: правовий вимір і особистість”

Screenshot_1311 квітня 2016 р. о 13:15 в Івано-Франківській ЗОШ №4 (вул. Південний бульвар, 24) відбулося чергове засідання правового клубу «Діалог» на тему: «Основні галузі права: правовий вимір і особистість».

Керівник клубу Валентина Часник та головні спеціалісти відділу правової роботи, правової освіти Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Катерина Шумська й Тетяна Гриник у форматі діалогу обговорили зі  старшокласниками питання сфери застосування галузей українського права.Катерина Шумська наголосила: “Критерії розмежування галузей права належать до спірних питань юридичної науки. В наш час дуже важливо молодим людям орієнтуватися в правовому просторі та знати, до якої галузі звернутись за необхідності…”.

Корисна інформація від фахівців, конкурсні запитання та ситуативні завдання від бібліотекаря створили на засіданні атмосферу зацікавленості й активної тематичної полеміки.

Також В. Часник презентувала учасникам засідання бібліотечну виставку “Галузі сучасного права та правовий статус особистості”.

Відповідальна за проведення засідання бібліотекар читального залу ЦБ В. Часник.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top