Вікторина “Віл-інфекція”

 СНІД.jpg1 грудня 2015р на абонементі центральної бібліотеки (вул. К.Данила,16) о 12.00 до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом відбулася вікторина “Віл-інфекція”. Бібліотека проводить широку просвітницьку роботу щодо зменшення шкоди серед споживачів ін`єкційних наркотиків. І хоча зроблено багато , реаліЇ сьогодення вимагають посилення уваги до проблеми. Бібліотекар кафедри “Юнацтво” Данилів Л.В. наголосила, що проблема епідеміЇ ВІЛСНІДу продовжує залишатись актуальною як в УкраЇні, так і в цілому світі. Як не прикро, але УкраЇна посідає одне з перших місць в Європі за темпами розповсюдження ВІЛ-інфекціЇ. 

Учасники вікторини дізнались, як розшифрувати абревіатуру “ВІЛ” і “СНІД”, у чому між ними різниця, в якому році було відкрито ВІЛ, де можна заразитись вірусом імунодефіциту, чому немає необхідності ізольовати ВІЛ-інфікованих та про іншу важливу інформацію.

Матеріали виставки-перегляду “За майбутнє без алкоголю, нікотину і СНІДу” допомогли молодим користувачам усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції.

Захід призначений для юнацтва, відповідальна бібліотекар абонементу ЦБ Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top