Експрес-інформація “ВІЛ/СНІД : дослівно про проблеми”

bf 1
1 грудня весь світ відзначає Міжнародний день боротьби зі СНІДом. Саме з цієї нагоди в бібліотеці-філії № 1 (вул. Вовчинецька, 206) о 14 год. для учнів 8-9 класів була проведена експрес-інформація “ВІЛ/СНІД : дослівно про проблеми”.

Під час бесіди, бібліотекарі акцентували увага на тому, що кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від страшної інфекції, толерантно відноситись до ВІЛ- позитивних людей і не забувати, що СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Висловлюючи свою надію на майбутнє без СНІДу, всім небайдужим і проінформованим учням бібліотекарі роздали червоні стрічки як символ боротьби з хворобою та пам’ятки “Міфи та реальність про ВІЛ-інфекцію /СНІД”.

Для більш детального ознайомлення з даною проблемою працівниками бібліотеки також було підготовлено книжкову виставку «Страшний супутник людства» та рекомендовано учням для прочитання матеріали з періодичних видань: актуальні новини, інтерв’ю, репортажі українських спеціалістів, медиків та вчених, присвячених даній темі.

Відповідальна за проведення бібліотекар 1 категорії Непеляк Т.Р.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top