Віра Багірова – письменниця для дитячих сердець

Колектив Івано-Франківської МЦБС висловлює щиру подяку п.Вірі за подаровані для бібліотек книги і бажаємо Вам натхнення на нові творчі звершення. Ваші книги – це цінне поповнення бібліотечних фондів нашої МЦБС. Впевнені, що найменшим читачам буде ще одна нагода завітати до бібліотеки за книгою.

Віра Багірова – поетеса, прозаїк, драматург, авторка 27 книг віршів, казок, оповідань, п’єс та найбільше пісень для дітей дошкільного та шкільного віку. В творчому доробку авторки є багато творів на християнську тематику, яку письменниця почала висвітлювати першою на Україні і подавати її у форматі саме для маленького читача. Віра Багірова – автор поетичних та прозових творів, які друкувалися у поетичних збірниках, зокрема, : «Сонячний коровай» (1991), «Витоки» (1998), «Яворове листя» (1996), «Жито на каме­ні» (1996), «Від Карпат до Опілля» (2001), «Нащадки Митуси» (2006), «Мандрівка святого Миколая» (2007), «Зимова книжка», «Літня книжка» тощо.

Твори Віри Багірової послуговують матеріалом до нині вже ді­ючих «Програм виховання в дитячому садку», до шкільних програм із народознавства, у програмах «Малятко», «Дитина», у читанках для молод­шої школи, в християнських читанках тощо.

Книги поетеси Багірової користуються популярністю у читачів в бібліотеках України, зокрема в центральній бібліотеці ім. В. В. Вернадського, у великій бібліотеці Боннського університету, Німеччина.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top