Майстер-клас: “Веселкова Україна”

Літо – пора,  теплого дощу, великі краплини якого  спадають на сонні шапки перших боровиків,  що  куняють собі у смарагдовій травичці,  п’янкого аромату липи і різнобарв’я квітів. 

В рамках проєкту «Мелодії парку» 02 липня  2023 року бібліотекарки абонементу ЦБ спільно із бібліотекарками центральної дитячої бібліотеки Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували та провели майстер-клас “Веселкова Україна”.

Учасники майстер-класу мали змогу прикрасити  карту України, виготовленими власноруч аплікаціями у вигляді барвистих метеликів та різнокольорових квітів, що символізують  регіони нашої Батьківщини. Під час майстер-класу діти вчилися робити різні квіти, метелики та саморобки з кольорового паперу, а ще  допитливі чомусики мали змогу вивчати географію рідної  країни за допомогою різнобарвної заквітчаної  карти.

І наваіть рясний літній дощ не зміг стати перепоною для малечі.  щоб драйвово провести цей недільний день у парку. Барвисті парасольки вигулькували,  наче літні грибочки. Адже, попри все діти у всі чваси мають залишатися дітьми, і ніхто не має права зруйнувати їхнє прагнення щасливого дитинства.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top