Віртуальна екскурсія “Місто одягнене в славу століть”

Навесні прокидається та розквітає природа. В ці дні  на початку травня молоде європейське місто Івано-Франківськ, яке є одним з найбільших культурних та мистецьких центрів Західної України, святкує свій день народження – День Міста. Це свято великої родини мешканців Івано-Франківська.

Бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, приєдналася до цього свята. З нагоди дня міста працівники бібліотеки підготували для своїх користувачів віртуальну екскурсію “Місто одягнене в славу століть”. З екрану телевізора прозвучали пісні про наше місто, та було продемонстровано відеоролик “Івано-Франківськ. Частина 1”, взятий з інтернет ресурсів. З цього фільму діти дізналися про походження назви міста, його географічне розташування та історією походження Станіславова, з визначними культурними та історичними пам’ятками, з відомими людьми, які проживали в різні часи в нашому місті.

Також було презентовано бібліотечну виставку “Місто легенд, світле юності місто”, матеріали якої допоможуть глибше пізнати дух міста. Познайомитись з найвизначнішими місцями Івано – Франківська – справжньої перлини Прикарпаття.

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top