Свято-подяка “І доброта, і теплота поєднані у серці мами”

У другу неділю травня, коли вся природа потопає у цвітінні, коли все оживає і розквітає, увесь український народ відзначає День Матері – світле і родинне свято вшанування Матерів.

Напередодні цього свята, 06.05.2021 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було організовано і проведено з дітьми свято-подяки “І доброта, і теплота поєднані у серці мами” у форматі відеозйомки.

На заході прозвучали вірші і теплі слова подяки дітей присвячені своїм матерям. Запропонований до перегляду відеоролик “Усе бере початок з мами” ознайомив учнів з історією виникнення свята. Разом з бібліотекарем діти складали вірш про маму “Найрідніша”, розгадували на мольберті ілюстровані загадки про найдорожчу людину у світі. А для того, щоб всі матері були завжди здорові із віршів та ілюстрованих малюнків учні зробили віршований “святково-вітамінний салат”, сповнений любові, ніжності і піклування.

Також приємним сюрпризом, який зігріє кожне мамине серденько було те, що дітки власноруч зробили маленький подарунок – “Сердечне дерево”: стовбур – це мов рученята дитячі, плоди – серця, сповнені любові і подяки матерям з написаними на сердечках  найтеплішими словами про маму. Під пісню “Все починається з мами“ діти співали, танцювали, тримаючи в руках “Сердечні деревця”. А піснею “Квіти для мами” весело завершили святковий захід. Також до уваги присутніх була яскраво оформлена книжкова викладка “І доброта, і теплота поєднані у серці мами”.
На святі панувала атмосфера тепла, добра, любові і гарного настрою.

Відповідальна: Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top