Віртуальна подорож “Люби свій край, поважай свою історію”

27 вересня всі любителі подорожей відзначають всесвітній День туризму. Це свято заснували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 році.

Турист – це не тільки той, хто з рюкзаком за плечима мандрує світом. Турист – це людина, яка прагне до знань, подорожуючи, хоче більше дізнатися про історію, природу, культуру, звичаї своєї країни та інших країн.

Також Всесвітній день туризму – професійне свято працівників туристичної галузі.

24 вересня  в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи,11А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася віртуальна подорож українськими Карпатами “Люби свій край, поважай свою історію”, присвячена Всесвітньому дню туризму.

Карпати – один із наймальовничіших куточків України. Їх називають “зеленими”, тому що майже всі їхні схили та вершини вкриті густим лісом, оповитим легким серпанком. Безлісими  є лише найвищі точки гір, на яких розкинулися яскраво-смарагдові луки-полонини. 

На крутих карпатських схилах росте окраса гір – едельвейс. Квітка приносить щастя тому, хто її побачить. З глибоких розломів земної кори б’ють цілющі мінеральні води. З гір несуть чисту воду стрімкі річки, що неначе посковзнувшись на вологому камінні, утворюють невисокі, але шумні водоспади.

Ось такі українські Карпати: таємничі і неповторні, прекрасні за будь-якої пори.

Відповідальна за проведення – Яковойко Н.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top