“Вісники перемоги та миру”

Другий день великодніх свят був ознаменований чудовим заходом, який відбувся у середмісті Івано-Франківська біля Архикатедрального Собору Христового Воскресіння та Вічевому майдані.

Після проведення танцювальних гаївок біля храму бібліотекарі Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запрошували усіх діток до вітальної акції “Вісники перемоги та миру”.

“Розмалюй пташку – поділись частинкою добра” – саме під таким гаслом і відбувалося творче дійство. Кожен учасник мав нагоду не тільки прикрасити чи розмалювати символічного голуба, виготовленого з паперу, а й підписати їх словами пітримки та бадьорими побажаннями для наших захисників.

Діти малювали на голубах сонечка, сердечка, веселку, чисте голубе небо з надією, що це принесе мир Україні. Діти писали слова миру, бажали перемоги і повернення наших військових живими і здоровими. Україна обов’язково здобуде перемогу, адже юні українці дуже вірять в це!

Дана акція відбувалася 25-26 квітня і планується й надалі.

Відповідальні: центральна бібліотека для дітей, дитяча філія №1 по роботі з дітьми, бібліотека-філія №2, бібліотека-філія №14.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top