“Великоднє диво: казкотерапія”

Великдень! Найрадісніша подія в році для всіх віруючих. Україна зустрічає Великдень 2022 року в умовах війни, але ми все одно не забуваємо про духовні речі.

Великдень –  радісне і світле свято, тому можна щосили веселитися, дітям – гратися досхочу. 

25 квітня о 15.00 год працівники центральної бібліотеки для дітей (вул. С. бандери, 8) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запросили маленьких відвідувачів на розмову про Великдень: відбулося душевне спілкування «Великоднє диво: казкотерапія» та великодні забави «Великоднє диво: ігротерапія».

Говорили про те, як вітатися на Великдень, яких Великодніх традицій дотримуються в родинах дітей, що були присутні на заході. Діти слухали легенду про писанки та казки зі збірки «Великоднє диво», а потім із цікавістю роздивлялися узори на писанках.

Бібліотекар розповіла малечі про абетку писанки, познайомила зі значеннями кольору та малюнками на писанках. Далі діти захопилися  іграми з писанками: «Катання яєць», «Крутимо крашанки», «Прихована писанка», «Котияєчко». І, звичайно, кожна  гра завершувалася переможцем, а переможець отримував приз – шоколадне яйце!  

Було дивовижно та святково! Все буде Україна!

Відповідальна: Томілова Лілія.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top