Вітаємо з Днем Конституції України!

    Сьогодні колектив Івано-Франківської МЦБС від усієї душі вітає Вас, дорогі читачі, з Днем Конституції України. У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.

    Конституція — паспорт країни. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Отож, бажаємо Вам успіхів і плідної праці на благо українського народу. Хай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичимо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя, звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України!

Зі святом Вас, дорогі друзі! З Днем Конституції України!

Запрошуємо відвідати бібліотечні заходи з нагоди відзначення цього свята. Атмосфера обіцяє бути інформативною, цікавою та творчою)

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top