Віха пам’яті “Це зорі твої, Україно!” 

“І за віру й за Вкраїну йшов сміливо в бій хлопчина”
“Сумна легенда”

16 лютого в центральній бібліотеці для дітей  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  відкрилася виставка – віха пам’яті “Це зорі твої, Україно!”, що присвячена Дню героїв Небесної Сотні. Відвідувачам бібліотеки пропонується книжково-ілюстративна експозиція «Героїв країна – моя Україна», яка відновить хронологію подій революції Гідності, надасть інформацію про героїв Небесної Сотні, – всіх тих, хто своїм життям, змінив хід історії нашої держави.

Бажаючі можуть послухати розповідь бібліотекаря про молодь та студентство, які стали основною рушійною силою Майдану, мотором протестних акцій. Саме вони змінили усе суспільство, розбудили країну, стали каталізатором Майдану.

Куток героя: Роман Гурик. Віха пам’яті перенесе кожного, хто долучиться до матеріалів, у дні найважчого протистояння та нагадає про наймолодшого героя Небесної Сотні – Романа Гурика. Куток героя містить ілюстративні матеріали про нього, спогади друзів, родини, побратимів.

Кожен може долучитися до запалювання свічки пам’яті героям Небесної Сотні та вираження своєї емоції, постоявши та подумавши про Небесну Сотню, записати слова, які прийшли на гадку у цей час спілкування з матеріалами виставки.

Відповідальні за підготовку та проведення заходу Томілова Л., Телезин Г., Гаманюк Г.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top