“В гостях у казки”

#Бібліотеки_у_дворах”

                                                               “Завдяки казці дитина пізнає світ не лише 

                                                     розумом, а й серцем”

                                                                              В. Сухомлинський

    03. 08. 2022 р. в бібліотеці-філії  №14 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проекту “Бібліотеки у дворах” проведено голосне читання “В гостях у казки”.

   Казки прийшли до нас із далекого минулого, з тих часів, коли в них вірили як найбільш достовірну дійсність. Добрі. мудрі, чарівні казки завжди були в пошані. Вони бувають різні: довгі й короткі, веселі й чарівні, написані автором або складені народом. Проте в усіх казках є одна спільна риса – мудрість. Діти дуже люблять слухати казки, а дорослі з задоволенням розповідають, читають їх дітям.

      Працівники бібліотеки вже вкотре завітали на дитячий майданчик і провели голосне читання “В гостях у казки”. Під час заходу діти з задоволенням читали вголос свої улюблені казки і кожен старався краще прочитати за свого товариша, тому що хто більше читає у того техніка читання краща. Діти з задоволенням відповідали на запитання вікторин: “Яка казочка”, “З якої казки цей герой”, “Казкові предмети” та переглядали виставку з казками, а хто відгадав казкового героя, отримав в подарунок замальовку , яку відразу ж і розмалював. Для знавців казок бібліотекарі підготували конкурси: “Хто придумав казку”, “Виправи помилку”.

   Такі голосні читання пробуджують у дітей інтерес до читання, спонукають їх до читацької культури, спілкування.

Відповідальна за проведення Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top