Бібліотечний пікнік “Ми – за чисте довкілля”

#Бібліотеки_у_дворах

Сміття…Вічна проблема людства. Сміття було проблемою для Європи. Сміття є проблемою для України. Сміття стало проблемою для кожної української громади. Однак європейці справилися з цією проблемою. Вони зуміли побачити у ній свої можливості та переваги.
Тепер Європа на відходах заробляє. Саме тому, наш захід присвячується збереженню природи, і отримав таку голосну назву.
3 серпня 2022 р. о 15:00 годині працівники бібліотеки-філії №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели бібліотечний пікнік «Ми – за чисте довкілля», в рамках проєкту «Бібліотеки у дворах».


Бібліотекарі розповіли про те, чому важливо берегти природу і сортувати сміття, види сміття і про те, як кожен з нас може долучитися до збереження всієї планети. А ще, діти пограли цікаву пізнавальну гру – сортуємо правильно, в якій за допомогою саморобних контейнерів і картинок вчилися викидати сміття в призначені баки для сортування. Серед тем, які порушувались на заході, була батарейки та лампочки і їх правильна утилізація.

Ознайомили коротко всіх присутніх з книгами на цю тему, які є в бібліотеці. Серед них найбільше сподобались малюкам Файві Е. «Сміттєва революція», Білик І. «Куди подіти сміття?», Кірбі Л. «»Я можу врятувати планету» та «Виховання культури сортування сміття та поводження з відходами». Звичайно, не забули ми і про розважально-рухливі ігри, такі, як Лото, Бінго, третій зайвий.
Наприкінці заходу всі присутні зайшли в бібліотеку, щоб продовжити приємне спілкування та почитати книгу, й стати читачем бібліотеки.
Чекаємо нових зустрічей.
Більш детальна інформація представлена на нашій сторінці у фейсбуці
https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок-
104792958790436.
Бережіть себе. Будьте здорові.
Відповідальна за проведення Ліктей Н. К., Магас М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top