Безпечні канікули влітку

     Зазвичай літо найулюбленіша пора року для дітей. Це пора канікул, виїздів на природу з наметами, на відпочинок до річки чи озера. Цього літа все не так, але незважаючи на війну, нашій малечі необхідне дитинство з літніми радостями та розвагами. Хоча літо вже посередині, можливостей для відпочинку вистачить на всіх.Працівники бібліотеки готують  та проводять  з дітьми у дворах, скверах на дитячих майданчиках та у бібліотеках багато майстер-класів, спортивних ігор та веселих вікторин, книжкових тусовок та бібліо розваг. А ще підготували пам’ятку безпечного поводження під час канікул: вдома, на вулиці, на відпочинку.

04.08.2022р працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту “Бібліотека у дворах” підготували  та провели захід “Безпечні канікули влітку”.

Бібліотекарі розповіли дітям про те, як безпечно поводитися на дорозі, де гратись та їздити на велосипеді та самокаті. В цікавій та ігровій формі допомогли засвоїти правила дорожнього руху, познайомили з основами безпеки вдома, на вулиці, на відпочинку, навчили грамотно поводитися в різних небезпечних ситуаціях.

Для кращого засвоєння інформації, ми створили пам’ятку-буклет за правилами поведінки, щоб уникнути небезпеки, та вручили дітям.Книги даної тематики є у нашій бібліотеці, тож запрошуємо всіх до  книгозбірні, приходьте та читайте.

Мета заходу навчити та захистити здоров’я та життя дітей під час літніх канікул.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top