#Бібліотека_у_дворах

Лабіринт – це дуже складне, заплутане розташування приміщень, переходів, доріг, алей. У нашому ж значенні це багато різних за формою цікавих запитань. А коли йдеться про дітей, то питання ще й мають нести у собі ігрову складову.
Тож 3 серпня у бібліотеки-філії №11 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту «Бібліотека у дворах» діти знову мали змогу заглибитися у фантастичну подорож літературним лабіринтом, котрий самою своєю назвою змушував шукаючи відповіді на питання, котрі перед ними ставилися бібліотекарем. А також на найголовніше питання, що звучало у його назві: «Що нового я прочитав за літо?».


Власне, літературний лабіринт і передбачає багато різних питань. Але для дітей це було у формі гри. І мало було просто відповісти на питання. Тут ще й можна/треба щось докласти
своє. Наприклад: сподобалося чи ні; або дати свою оцінку твору. Чи треба було придумати
«в кількох словах» свій варіант продовження або закінчення. Цікаво є чути «власне бачення». Адже це розвиває творче мислення у підростаючого покоління.
Крім того, на свіжому повітрі навіть краще думається. І це було нагодою робити не у самому
приміщенні, але на свіжому повітрі.
Тож, надіємося, що ми разом не лише змогли пригадати прочитані за минулі місяці літа твори, але й дали можливість розімнутися молодим мозковим звивинам після довгого застою
канікул.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top